Søg på bloggen

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Stemmeforstærker

Hvad er en stemmeforstærker? 


En stemmeforstærker er et apparat, der er i stand til at gøre din tale højere og dermed mere hørbar, for dem, der skal lytte til dig. En stemmeforstærker består af en mikrofon, du har om hovedet eller nakken. Mikrofonen er forbundet med en højtaler, der sender lyden af din tale ud i den styrke, som du ønsker.

Stemmeforstærkere til flere formål


En stemmeforstærker kan være en model, som du bærer på tøjet og som er beregnet til samtaler med 1-2 personer. En stemmeforstærker kan også være en model med en stor løs højtaler, der står på et bord eller på gulvet. Den er beregnet til at tale til større forsamlinger. Har du en svag stemme og skal have stemmeforstærker, kan det nogle gange være en god ide at have flere stemmeforstærkere. Det vil gøre dig i stand til at tale både på tomandshånd og tale til større forsamlinger på jobbet.

Har du spørgsmål til vores stemmeforstærkere, er du velkommen til at ringe til os. Så vejleder vi dig.

Hvad skal du overveje, når du vælger stemmeforstærker?
Nogle vigtige ting at overveje er:

  • Hvor mange skal du tale til? Det har betydning for, hvilken højtaler du skal vælge.
  • Hvor lang tid skal du kunne tale i stemmeforstærkeren? Her skal du se på, hvor lang tid stemmeforstærkeren kan benyttes på en fuld opladning.
  • Hvilken mikrofontype skal du have? Passer en hals- eller en headset-mikrofon dig bedst.
  • Skal du kunne bevæge dig meget rundt? Det har betydning, hvor langt fra højtaleren en mikrofon kan benyttes. Stemmeforstærkere, der skal sættes fast på kroppen, er derfor meget mobile, da du bærer rundt på højtaleren.

Hvordan undgår du, at stemmeforstærkeren hyler?


Når en stemmeforstærker hyler, skyldes det, at mikrofonen optager lyden fra højtaleren og forstærker denne op igen og igen. Det kalder man feedback. Du kan undgå feedback ved at:

  • Skrue ned for  højtaleren
  • Øge afstanden mellem mikrofon og højtaler
  • Undgå at rette højtaleren ind mod en væggen
  • Justere højtaleren afhængigt af rummets størrelse. Der opstår nemmere feedback i små rum
  • Placere dig bag ved højtaleren

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre