Badeværelse

Hjælpemidler til brug i badeværelset

Hvis du er lidt oppe i årene og/eller har problemer med førligheden, kan det være lidt af en udfordring at komme omkring i hjemmet. Ikke mindst på badeværelset, hvor det at gå i bad kan være lidt af en gyser, hvis rummet ikke er indrettet optimalt.

 

Her på siden finder du hjælpemidler til brug i badeværelset – alt lige fra badestole og badetaburetter til forhøjede toiletsæder, armstøtter, urinkolber, kamme og børster med ekstra længde samt negleklippere. Og mange andre produkter, der er gode at have ved toiletbesøg, bad eller øvrige situationer, der involverer personlig hygiejne. Produkterne vises herunder, og hvis du klikker i menuen til venstre, bliver de sorteret efter kategori.

 

Skridsikkert gulv

Der er ikke meget, der bliver glattere end et vådt badeværelsesgulv. Det kan være farligt at falde i badet, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at skridsikre både gulv og bunden i brusenichen eller badekarret, f.eks. med bademåtter. Se vores udvalg her.

 

Badestole aflaster ben og ryg

Hvorfor stå op i badet, når du med en badestol kan sidde trygt og bekvemt? En badestol er særligt designet til brug i bruseren eller badekarret. Den er lavet i holdbare materialer, der naturligvis tåler masser af vand, og den fås i mange forskellige størrelser og udformninger. Generelt for alle typer badestole gælder dog, at de kan indstilles i højden og har skridsikre fødder. Enkelte modeller har sugekopper som fødder – det gør, at de står ekstra godt fast på det våde og glatte underlag.

 

Giv toilettet en højde, der passer til dig

Hvis du har nedsat førlighed, kan det ofte være en udfordring at bruge almindelige toiletter, der sædvanligvis er meget lave. Men med en toiletforhøjer bliver det hele meget nemmere. Der findes flere forskellige måder at forhøje toilettet på – du finder et udvalg i kategorien her. Den mest udbredte måde at gøre toilettet højere på, er ved at montere en forhøjer på det almindelige toilet. Dette klares med specielle beslag og er en nem og billig løsning. De forskellige typer forhøjere fås både med og uden låg – og så er der jo også altid muligheden for at købe et almindeligt toilet med ekstra højde. Det er imidlertid en dyr løsning, så vi anbefaler, at du først forsøger dig med en forhøjer og ser, om den kan hjælpe, før du investerer en masse penge i at udskifte saniteten.

 

Støttegreb hjælper til at undgå fald

Hvis du har nedsat førlighed, er det en god idé at få opsat støttegreb i badeværelset – og i resten af hjemmet. Vi anbefaler, at du som minimum får monteret et støttegreb ved toilettet og i brusenichen og/eller ved badekarret. Støttehåndtaget skal monteres i en vinkel, så du nemt kan få et godt greb om det – både når du sætter dig på toilettet, og når du rejser dig igen.

Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)

Aktive filtre