Excellent Rampe efter mål

Excellent-rampe efter mål

Hvis dit hjem, eller de forhindringer, du møder på din vej, ikke følger de gængse mål, og du derfor skal bruge en kørestolsrampe, der går ud over de sædvanlige standardmål, har du mulighed for at få ’skræddersyet’ en Excellent alu-rampe til netop dit hjem, dit arbejde, eller hvor du ellers har behov for den.

Hos SimpleCare specialfremstiller vi tilpassede ramper efter individuelle mål og stigninger – både til indendørs og udendørs brug, og vi installerer dem også gerne, hvis du ønsker det.

Muligheder med tilpassede ramper

Med specialtilpassede ramper sørger du for, at det er rampen, der bliver tilpasset omgivelserne og ikke omvendt, hvilket ellers ofte er tilfældet, når det gælder kørestolsramper. Her har du muligheden for at modulopbygge – eller få os til det – ramper, der er så diskrete som muligt, optager mindst muligt plads, har størst mulig tilgængelighed, så lille en hældning som muligt og meget andet.

Så uanset om du bor i et gammelt hus med masser af skæve vinkler, har en butik, der ligger flere trin oppe i forhold til gadeplan, har udfordringer med små, smalle trin og alt muligt andet, så har du muligheden for at få en tilpasset Excellent-rampe.


 

 

 

Der er 13 varer.

Viser 1-13 af 13 element(er)

Aktive filtre