Søg på bloggen

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Slisker

Slisker

Som kørestolsbruger støder man af og til på forhindringer, der umiddelbart ikke syner af meget, men som kan være vanskelige at forcere. Her er det smart at bruge kørestolsslisker, der både er nemme at transportere, på grund af den lave vægt, og enkle at bruge. Tag sliskerne frem, når du har brug for dem, læg dem med den nødvendige bredde (bredden på din kørestol), og kom ubesværet over forhindringen – det kan f.eks. være trappetrin, kantsten eller lignende.

 

Smarte kørestolsslisker

Slisker er primært egnede til kørestole. Det skyldes, at sliskerne er delt op i to spor, som hjulene kører på, hvilket vil sige, at der er luft mellem sporene. Det vil sige, at sliskerne er vanskelige at bruge med rollator, da brugeren så skal gå mellem de to spor. Se i stedet vores udvalg af forskellige kørestolsramper, hvis du skal bruge en rampe til rollatorbrug.

 

Smarte, transportable kørestolsslisker

Hos SimpleCare har vi forskellige typer slisker – nogle er foldbare, mens andre fungerer som teleskopslisker, der kan udvides i længden. Det er smart, da de så kan bruges til forhindringer i flere forskellige højder.

 

Pondus Mobilslisker

Alle slisker i vores sortiment er Pondus Mobilslisker, der er særligt velegnede til dig, der gerne vil have masser af holdbarhed, uden at det kan mærkes på vægten. Til dig, der gerne nemt vil kunne transportere sliskerne og derved få øget mobilitet og fleksibilitet i din hverdag, og til dig, der gerne vil have produkter, du kan stole på. Kvaliteten er helt i top, og brugervenligheden er det samme – en kæmpe fordel, når du skal bruge sliskerne og på den måde få mere frihed i din dagligdag.

 

Rampe eller en sliske?

Om du skal bruge en rampe eller en sliske, afhænger helt og holdent af dine individuelle behov – og dit hjælpemiddel. Det er meget forskelligt, om du har mest behov for en solid kørestolsrampe til at ligge permanent derhjemme, en mobil/transportabel rampe eller teleskop (eller foldbare) slisker. Det kan også være, at du vil have gavn af en kombination. Det afhænger alt sammen meget af både temperament, indretning i hjemmet og din situation i øvrigt. Har du brug for råd og vejledning i forhold til, hvilke hjælpemidler du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os. Ganske uforpligtende, naturligvis.

 

Skriv på info@simplecare.dk, eller ring på 49214320 for at booke tid til en rådgivningssession.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre