Toiletstole bækkenstole

Toiletstole, bækkenstole

Der er flere forskellige typer toiletstol og bækkenstore, du kan bruge, og her på siden får du et overblik over vores udvalg. At vi kalder produkterne for hhv. en toiletstol og en bækkenstol, er udelukkende af praktiske årsager – produkterne bliver blandt fagpersonale kaldt begge dele, så ved at nævne begge termer, er vi sikre på at fange alle. En toiletstol (eller bækkenstol – i det efterfølgende skifter vi lidt mellem termerne) er en stol, der bruges som støtte over et toilet. Alternativt kan den bruges for sig selv som alternativ til et almindeligt toilet.

 

Robuste materialer og høj kvalitet

Noget af det vigtigste ved en toiletstol er, at den er robust og er af høj kvalitet. Det er typisk voksne, der bruger en toiletstol, og derfor er det også vigtigt, at sædet er stort nok, og at stolen er testet til den belastning, du skal bruge.

 

De forskellige stole varierer lidt i bredden, så tjek målene for at være på den sikre side. Det er i øvrigt også en god idé at tjekke de udvendige mål i forhold til, hvor stort dit badeværelse er – det nytter nemlig ikke at købe en toiletstol, der ikke kan være, der, hvor den er tiltænkt; f.eks. over toilettet eller som badestol i brusekabinen.

 

Toiletstol eller badestol?

En toiletstol kan også bruges som andet end til toiletbesøg. Den kan også fungere som et udmærket alternativ til en badestol. Bemærk, at hvis du vælger en bækkenstol med hjul og gerne vil bruge den som badestol, er det meget vigtigt, at du husker at låse hjulene i badesituationen, så den står godt og stabilt.

 

Sammenklappelig toiletstol – god til rejsebrug

Hvis du er en del på farten og/eller døjer med pladsmangel derhjemme, er det en god idé at investere i en sammenklappelig toiletstol. Den er nem at folde sammen og fylder ikke meget, så den kan let tages med på besøg og ud i verden helt uden problemer.

 

Toiletstole med eller uden hjul?

Vi har flere forskellige modeller toiletstole – med eller uden hjul, sammenklappelige og ikke sammenklappelige, til brug i badet og kun til tørt brug. Og i flere forskellige prisklasser. Osv. Se udvalget igennem, og læs om de forskellige produkter – og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper hellere end gerne med at finde det rigtige produkt til lige netop dig.

 

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre