Søg på bloggen

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Badeartikler

Badeartikler

Dagligdags gøremål som at gå i bad, rede hår, vaske hår, smøre creme på ryg, arme og ben, mv. kan føles uoverkommelige, hvis førligheden ikke er, hvad den har været. Her hos SimpleCare fører vi en lang række forskellige hjælpemidler til den personlige hygiejne – se udvalget nedenfor, og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

 

Bademåtter

Man kan ikke være for forsigtig i badeværelset, og flise- og klinkegulve har det med at blive meget glatte, når de er våde. Du kan øge sikkerheden med en skridsikker bademåtte – oven i købet i diskret hvid, så badeværelset fortsat kan se flot og stilrent ud. Og samtidig undgår du at blive en del af de kedelige statistikker om faldulykker i badeværelset.

 

Den ideelle bademåtte sidder godt fast på underlaget – gerne med sugekopper – og har en god og skridsikker overflade. For øget sikkerhed kan du også montere et støttegreb i badet.

 

Når du er færdig med at bade, er det en god idé at fjerne bademåtten fra det våde underlag og hænge den til tørre – f.eks. over badekarskanten eller på håndvasken. Det forlænger måttens levetid, og du undgår, at den bliver jordslået.

 

Børster og kamme med ekstra længde

Hvis du ikke har den samme bevægelighed i arme og skuldre, som du har haft, kan det være vanskeligt selv at rede hår. Med en børste eller kam med ekstra længde kan du imidlertid nemt komme til at rede håret med en minimal bevægelse i arm og skulder. Smart og ergonomisk.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter