Søg på bloggen

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Badestole badebænke

Badestole / badebænke

Ved førlighedsproblemer eller optræk til det anbefaler vi, at du bruger en badestol eller en badebænk, når du vasker dig. Derved risikerer du ikke at falde i badet og brække både arme og ben. Rigtig mange falder hvert år i badet, og disse faldulykker er typisk alvorlige, da der er mange hårde ting og kanter, man kan slå sig på i et badeværelse.

 

Her hos SimpleCare finder du flere forskellige typer badestole og badebænke – alle produkter, der er med til at sikre dig en god og tryg badeoplevelse. Vælg mellem flere modeller; med eller uden drejeligt sæde, til vægmontering, med skridsikre fødder, m.fl.

 

Samtlige modeller er fremstillet specifikt til formålet og er naturligvis robuste og egnede til vådrum. De har skridsikre fødder, så du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt de står fast eller ej, og mange af modellerne kan justeres i højden, så de nemt kan indstilles til at passe til netop dine behov. Vi har også en foldbar badestol, der er ideel, hvis dit badeværelse ikke er så stort. Den fylder ikke meget, når den ikke er i brug, og du kan sagtens tage den med, hvis du skal på tur eller ud og rejse.

 

Badestole /badebænke er godkendte som hjælpemidler

Hvis du har behov for en badestol eller en badebænk, hænger det ofte sammen med, at du har nedsat funktionsevne af en vis grad. Derfor opfattes produkterne som et hjælpemiddel, hvilket betyder, at du i flere tilfælde vil kunne få den på bevilling fra kommunen. Når du får en badestol bevilget, betyder det imidlertid, at du ikke har 100 pct. indflydelse på, hvilken model du får. Du kan derfor vælge at investere i en stol selv, hvis du har kig på en specifik model. De koster ikke alverden og letter badeoplevelsen betragteligt.

 

Badestol med ryglæn eller ej?

Du kan vælge mellem taburetter eller deciderede stole med ryglæn til badet. Om du har behov for en stol med ryglæn eller ej, afhænger typisk af, hvorvidt du er i stand til at sidde oprejst under hele badet, samtidig med at du skal holde bruseren. For mange ældre er det ofte en fordel at vælge en stol med ryglæn, da det derved er muligt at læne sig tilbage og slappe af, hvis du bliver træt undervejs i badet.

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre