Støttegreb til badeværelset

Støttegreb til badeværelset

Støttegreb i badeværelset er en god måde til at forebygge faldulykker. Det er en god idé at montere grebene både ved toilettet og badet – og øvrige steder, alt efter indretningen af dit badeværelse. Eventuelt ved håndvasken. Støttegrebene giver god stabilitet og balance og er et solidt sted lige at gribe fat, hvis du er ved at miste balancen.

 

Hos SimpleCare finder du flere forskellige slags støttegreb i flere forskellige materialer. Har du svært ved at rejse dig fra toilettet, har vi også toiletarmlæn, der er gode som støtte. Bemærk, at støttegreb i plast typisk ikke er godkendt til lige så høj en belastning som støttegreb i metal.

 

Sådan monterer du støttegreb i badeværelset

Uanset materialet på dine støttegreb skal de monteres med tre skruer i hver ende. Vælg nogle skruer, der er lange nok til, at grebet sidder godt fast og kan holde til et hårdt ryk. De støttegreb, du kan få hos SimpleCare, er hvide, så vi anbefaler også hvide skruer for et pænere og mere ensartet look.

 

Hvor lange skal støttegrebene være?

Støttegreb til badeværelset kan fås i flere forskellige længder. Hvilken længde du skal vælge, afhænger af, hvor du skal bruge dem. Ved toilettet er der typisk kun brug for ét håndgreb, og derfor vil en længde på 16-25 cm typisk række.

 

Grebet i brusekabinen skal være placeret, så du kan holde fast i det, mens du bader – også med begge hænder på én gang. Derfor er det en god idé at vælge et greb med en længe på 30-50 cm.

 

Hvis du har et badekar eller en jacuzzi, skal du kunne hæve dig op og har altså brug for at kunne få godt fast med begge hænder. Her anbefaler vi et længere greb – f.eks. 75-90 cm.

 

Høj belastning

Vores støttegreb er godkendt til høj belastning. Dem, der er fremstillet i metal, kan holde til op til 200 kg. Ideelt til brug ved et badekar eller et toilet, hvor de skal kunne supportere hele din vægt. De greb, der er lavet i plast – f.eks. toiletarmlæn – er godkendt til 125 kg.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre