Søg på bloggen

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Toiletforhøjere

Toiletforhøjere

På denne side kan du se, hvilke toiletforhøjere vi fører hos SimpleCare. Toiletforhøjere er meget velegnede, hvis du har svært ved at sætte dig på eller rejse dig fra toilettet, da toiletter ofte er temmelig lave. Du kan også godt få et toilet, der er ekstra højt, men det er ofte lidt af en udskrivning – så er en toiletforhøjer en væsentlig mere økonomisk (og overskuelig) løsning. Hvis du gerne vil have et toilet med ekstra højde, har både Ifö og Gustavsberg produceret toiletter, hvor siddehøjden er 46 cm frem for de sædvanlige 40 cm.

 

Vælg mellem fohøjere med eller uden låg – alle er udført i et pænt og stilrent design og er fremstillet uden kanter, så de er nemme at gøre rene.

 

Sådan monteres en toiletforhøjer

Det er nemt og hurtigt at montere en toiletforhøjer, som kan forhøje toiletsædet fra 5-15 cm, alt efter hvilken model du vælger. Du behøver ikke engang at bruge værktøj. Du kan vælge at fjerne det eksisterende toiletbræt, eller – hvis I er flere, der deler toilettet – blot slå brættet op. Derefter lægges toiletforhøjeren direkte på kummen og skrues fast med den plasticskrue, der sidder i hver side. Du kan bare bruge fingrene til at skrue den fast med. Toiletforhøjeren er tilsvarende nem at fjerne igen, og den er nem at have med sig – også hvis du skal på tur, på ferie i sommerhuset eller andre steder, hvor du ved, du skal bruge den.

 

Toiletforhøjer med eller uden armlæn

Nogle af toiletforhøjerne har monterede armlæn, hvilket er praktisk, hvis du har behov for noget at holde fast i, når du sætter dig på eller rejser dig fra toilettet. Bemærk dog, at en forhøjer med armlæn får toilettet til at fylde relativt meget. Det behøver ikke være et problem, men det er værd at overveje, hvis dit badeværelse er af den mindre slags, og/eller hvis du deler toilet med nogen. Har du behov for hjælp til at komme op fra toilettet, kan du overveje at montere et støttegreb til at tage fat i – en diskret løsning, der er fuldt ud lige så effektiv som armlæn, men væsentligt mere pladsbesparende.

 

Bevilling til toiletforhøjere

I henhold til §112 i serviceloven kan du søge om bevilling til en toiletforhøjer. Bemærk imidlertid, at forhøjere kun bevilges som ”permanent udlån”, hvilket vil sige, at den blot er til låns. Det vil være kommunen, der vurderer, om den skal returneres på et givet tidspunkt. Fordi toiletforhøjere er relativt beskedne i pris, er der derfor mange, der vælger at købe en selv, hvis de har behovet for en.

 

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre