Søg på bloggen

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Rollator

Flere forskellige typer rollatorer.

Hos SimpleCare kan du vælge mellem flere forskellige typer rollatorer. Vi har både rollatorer til brug i hjemmet (indendørs) og rollatorer til udendørs brug.

Alle vores rollatorer er både robuste, mobile og manøvredygtige. De kan tåle stor belastning og hyppig brug, og så er de meget brugervenlige i forhold til at folde sammen, folde ud og transportere.

Før du investerer i en rollator, er det godt at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvilken type du har behov for. Hvor har du oftest brug for en rollator – er det i hjemmet, på tur i byen eller i skoven og/eller på landet? Rollatorerne til brug i skoven og på landet er mere terrængående og har større hjul end dem, der typisk bruges på tur i byen, mens rollatorerne til indendørs brug ikke behøver at have en særlig type hjul. Ønsker du en letvægtsrollator og/eller en sammenklappelig rollator? Og så fremdeles. Mulighederne er mange – læs mere om de forskellige valgmuligheder nedenfor, og se vores udbud af og tilbud på rollatorer på denne side.

For at se, om en rollator-model er sammenklappelig eller ej, kan du klikke på den pågældende model og kigge på specifikationerne.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre