Badetaburet XXL 300 kg

kr 1.618,75

Nyt produkt

Badetaburet XXL lavet til store mennesker. Badetaburet har en bredde på 72 cm.

  • Med håndtag
  • uden håndtag

Badetaburet XXL 300 kg

Badetaburet XXL lavet til store mennesker. Badetaburet har en bredde på 72 cm. Den kan påmonteres armlæn. Badetaburet har en brugervægt på 300 kg. Faldulykker på badeværelset kan få alvorlige følger. Med en badestol bliver badet til en sikker og behagelig rutine.

Materialer og sikkerhed

Kraftig konstruktion, et sæde i ABS-plast og stel af pulverlakerede rør. Bænken kan højdejusteres. Som ekstra udstyr kan leveres armlæn. Badestolen er udstyret med skridsikre fødder, så den står stabilt og sikkert - også når gulvet er vådt og glat.

Indstillinger og justeringer af badestolen

Badestolen giver mulighed for en lang række indstillinger. Der er også mulighed for at påføre et rygstykke. Endelig er der mulighed for at finjustere højden, så badestolen netop er tilpasset dine behov.

Husk plads i brusekabinen

Før du køber en badestol er det værd at undersøge størrelsen af brusekabinen. En typisk brusekabine måler 100 x 100 cm, og der er derfor god grund til, at vælge en badestol som både i bredde og dybde kan være i brusekabinen. Husk at der skal være plads til armbevægelser.

I daglig brug

Badestolen er gennemtestet, og med en godkendt brugervægt op til 300 kg, har du sikkerhed for både lang holdbarhed og stor fleksibilitet.

Produktvideo

Se badetaburet XXL og gennemgang af produktet i denne video.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til brug af badetaburet XXL er du altid velkommen til at kontakte os.

Tekniske data

Brugervægt max. 300kg 
Bredde 72cm 
Sædebredde 72cm 
Sædehøjde, min. 45cm 
Sædehøjde, max. 55cm 
Sædedybde 35cm 
Justerbar stropryg NEJ
Armlæn JA
Armlæn op- eller nedklappelige NEJ
Armlæn til-siden svingbare NEJ
Kan stables JA
Sammenklappelig NEJ
Vægt kg 

Skriv en anmeldelse

Badestol med ryg

Badestol med ryg

Badestol med ryg.

Kraftig konstruktion med  egenvægt på 5,1 kg, har helsæde i ABS-plast. stel af pulverlakerede rør. Bænken kan højdejusteres.  Som ekstra udstyr kan leveres ryglæn og armlæn.

Related Products