badestol med dreje saede
search
  • badestol med dreje saede

Badestol med drejesæde

1.695,00 kr.
Inkl. moms Levering indenfor 7-10 dage

Badestol med drejesæde i kraftig konstruktion med egenvægt på 7,9 kg, har helsæde i ABS-plast. Stel af pulverlakerede rør. Bænken kan højdejusteres. Som ekstra udstyr kan leveres ryglæn og armlæn

udskæring.
vælg variant
Antal
Levering indenfor 7-10 dage

Hvorfor bruge en badestol?

En badestol med drejesæde er et uundværligt hjælpemiddel til badet – ikke mindst hvis bentøjet og/eller ryggen driller, og du af og til oplever et behov for at støtte dig til noget. Våde fliser og klinker er glatte, og det kan være farligt, hvis det kniber med balancen. Når du sidder ned i badet er du med til at forhindre faldulykker på badeværelset og dermed voldsomme knubs som følger af hårde fliser og ufleksibel sanitet. Samtidig giver badestolen dig friheden til at komme hele vejen rundt i badet – i både bogstavelig og overført betydning, og du slipper for uhensigtsmæssig vrid i kroppen, når du skal finde den rette siddestilling.

 

Skridsikker frihed

Badestolen med drejesæde fås i flere forskellige varianter – med og uden ryglæn og/eller armlæn. Fælles for alle varianterne er den høje kvalitet, robustheden, det enkle design og de skridsikre fødder, der gør den til den ideelle bademakker. Hvilken en du vælger, afhænger af, hvor megen brug for støtte, du har. Kan du sidde oprejst uden problemer, behøver du ikke ryg- eller armlæn, men hvis du gerne vil have noget at læne dig op ad, er et ryglæn at foretrække. Samtlige varianter af badestolene kan justeres i højden, så den passer perfekt, uanset om du er høj eller lav.

 

Badestol med drejesæde – praktisk info

Badestol med drejesæde i kraftig konstruktion med  egenvægt på 7,9 kg, har helsæde i ABS-plast. Stel af pulverlakerede rør. Bænken kan højdejusteres. Som ekstra udstyr kan leveres ryglæn og armlæn.

Tekniske data
Brugervægt max.  130 kg 
Total bredde med høje håndtag 63 cm 
Sædebredde  45 cm 
Sædedybde  40 cm 
Højde, min.  47 cm 
Højde, max.  62 cm 
Kan roteres 360 grader
Sammenklappelig  NEJ
Kan stables  NEJ kg 
Vægt  7,9 kg
Ryglæn kan påmonteres  JA
1-1138

Specifikke referencer

ean13
86499