Toilet badestole WET & DRY

kr 3.380,00

1-1270

Nyt produkt

Kombineret toiletstol med hjul/badestol med hjul/bækkenstol med hjul Med denne praktiske stol får du både en badestol, en toiletstol og en bækkenstol som en samlet enhed.

Toilet badestole

Kombineret toiletstol med hjul/badestol med hjul/bækkenstol med hjul Med denne praktiske stol får du både en badestol, en toiletstol og en bækkenstol som en samlet enhed. Der følger en afdækning med til sædet, så man sidder på et fuldt sæde, når stolen bruges som badestol. Der følger også en spand med låg med.

Materialer og sikkerhed

Kombineret toiletstol med hjul/badestol med hjul/bækkenstol med hjul er udviklet til daglig brug i badeværelset og materialerne er tiltænkt gentagende og vedvarende brug i forbindelse med vand og fugt.

Kombineret toiletstol med hjul/badestol med hjul/bækkenstol med hjul er samtidig meget let at vedligeholde og rengøre. Kombineret toiletstol med hjul/badestol med hjul/bækkenstol med hjul er udstyret med 4 stk. hjul med bremse, så den står stabilt og sikkert - også når gulvet er vådt og glat.

Indstillinger og justeringer

af stolen så den fungerer som toiletstol med hjul Kombineret toiletstol med hjul/badestol med hjul/bækkenstol med hjul giver mulighed for en lang række indstillinger. Endelig er der mulighed for at finjustere højden, så kombineret toiletstol med hjul/badestol med hjul/bækkenstol med hjul netop er tilpasset dine behov.

I daglig brug

Kombineret toiletstol med hjul/badestol med hjul/bækkenstol med hjul har ryg af stof som gør at du sidder rigtig godt I den. Den har et blødt sæde som kan vippes fremover så du kan tage spanden ud. Fodstøtte kan afmonteres.

Produktvideo

Se kombineret toiletstol med hjul/badestol med hjul/bækkenstol med hjul og gennemgang af produktet i denne video

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til brug af kombineret toiletstol med hjul/badestol med hjul/bækkenstol med hjul er du altid velkommen til at kontakte os.

Tekniske data

1-1270 Dusch-/toastol 1-1270-60 Dusch-/toastol Wet & Dry + 
Brugervægt max. 200kg 200kg 
Total vægt 18,5kg 18,5kg 
Total bredde 55cm 65cm 
Bredde mellem armlæn 46cm 56cm 
Sædehøjde, min. 50cm 50cm 
Sædehøjde, max. 60cm 60cm 
Sædedybde 40cm 40cm 
Toiletåbning bredde  cm  cm 
Totalhøjde108cm108 - 118cm
Frihøjde unders sæde46 - 56cm46 - 56 
Justerbar stropryg NEJ NEJ 
Armlæn op- eller nedklappelige JA JA 
Armlæn til-siden svingbare NEJ NEJ 
Opklappelige fodstøtter JA JA 
Eleverbare benstøtter JA JA 
Aftagelige benstøtter JA JA 
Svingbare benstøtter JA JA 
Kan anvendes med standard væghængte toiletter JA JA 
Udviklet til børn NEJ NEJ 
Antal låsbare hjul 4 4 
Højdeindstilling, manuel JA JA 

Skriv en anmeldelse

Badestol med armlæn

Badestol med armlæn

Badestol med armlæn 

kraftig konstruktion med  egenvægt på 5,1 kg, har helsæde i ABS-plast. stel af pulverlakerede rør. Bænken kan højdejusteres.  Som ekstra udstyr kan leveres ryglæn og armlæn.

Related Products