Den kortesete vej til livskvalitet går gennem det faglige og omsorgsfulde blik.

Udgivet : 2019-07-15 - kategorier : Karen er en livsglad 83-årig dame

Karen er en livsglad 83-årig dame, der mødte kærligheden i Cuba sidst i 1950´erne – lige før Fidel Castros revolution i 1959. Minderne om et af Karens lykkeligste øjeblikke stråler i hendes øjne og får billederne frem på nethinden som var det en film. Men det er virkelighed. Ligeså lykkelig som nu, hvor der skal tages en vigtig beslutning; ”Mit liv skal blive ved med at udvikle sig, jeg vil bevare min daglige kontakt med den verden jeg lever i og elsker så højt. Møde mennesker og glæde mig til at stå op, som jeg også gjorde da jeg havde et møntvaskeri på Frederiksberg – og som da jeg lærte at bruge en PC. Min verden blev pludselig meget større og jeg elsker hver dag at følge med i alt muligt på nettet. Jeg ved at der skal ske ændringer i min hverdag og jeg ønsker derfor at få fuld

 

 

indsigt i hvordan jeg allerbedst kan bevæge mig så frit som muligt – både her i mit hjem og når jeg går tur med mine hunde og går på indkøb. Jeg møder hver dag en masse mennesker, og det skal jeg blive ved med.

 

Karen hørte om snedkeren Søren fra SimpleCare.dk for få måneder siden på en af sine morgenture med hundene. En veninde havde bemærket at Karens bentøj ikke helt var som det plejede og fortalte hvordan hun havde haft besøg af den unge mand, der ”ville vide alt om mit liv”. ”Jeg har fået ramper 7 steder i huset så jeg kan bevæge mig overalt derhjemme. Også toilet og bad er nu indrettet, så jeg kan det hele selv. Søren har solgt mig en fin rollator så jeg ikke går foroverbøjet mere. Han kommer hvert halve år og tjekker om det er som det skal være og foreslår mig mange nye veje til selvhjælp. Hans Kongelige Højhed Prins Henrik har også fået øje på Søren, som i øvrigt ligner Kronprinsen. Prins Henrik skulle bruge en dygtig gast på sin Drage og fik anbefalet Søren, der var blevet verdensmester i flere bådtyper. Og enhver ved jo at en verdensmester er bidt af detaljer, overblik og gå-på-mod. Lige det der skal til for dig Karen. Søren er håndværker og kan se muligheder i din bolig - og så er han verdensmester i at hjælpe ældre i en svær situation.

Please log in to rate this article

Del cpåtent

Add a comment

 (with http://)