Gangbord-talerstol ALBE

kr 8.337,50

Nyt produkt

Gangbord/talerstol fra ALBE, fås i flere forskellige varianter. Vælg mellem standard (manuel) højderegulering, gas-regulering eller el-regulering. Den maksimale brugervægt varierer fra 130-150 kg alt efter model, og talerstolens egenvægt varierer også. Se nedenstående tabel for yderligere information.

  • Standard
  • Gasfjeder
  • Elektrisk
  • Uden
  • Med

Hvorfor bruge et gangbord/en talerstol?

Et gangbord er et hjælpemiddel – i daglig tale også kaldet en talerstol – som hjælper patienter med få kræfter til både at gå og stå oprejst. Rent ergonomisk hjælper talerstolen desuden plejepersonalet med at forhindre uhensigtsmæssige arbejdsvinkler og løft i fx påklædnings- og forflytningssituationer.

 

Gangborde/talerstole er almindelige hjælpemidler på hospitalet, men med det stabile og moderne design fra ALBE kan de nu også uden problemer anvendes i hjemmet og lette dagligdagen for både patient og plejepersonale. Hjælpemidlet er det ideelle genoptræningsredskab og giver mange muligheder for bevægelse til trods for begrænsede kræfter, fx under sygdom og/eller efter en operation.

 

Stor stabilitet med et gangbord

Gangbordet/talerstolen fra ALBE sikrer stor stabilitet for alle typer patienter – selv dem med kun meget få kræfter. De får patienten op og stå og kan være med til at sikre tryk- og liggesår ved jævnlig brug. Derudover hjælper jævnlig bevægelse med talerstolen til at holde patientens muskler samt tarmsystem i gang. Hjælpemidlet er meget stabilt og kan indstilles til den individuelle patients kropsbygning og vægt vha. forskellige typer højdejustering alt efter model og variant. Ingen patient er nemlig ens, hverken hvad angår kropsbygning eller mængde af kræfter. Talerstolen støtter desuden så tilpas meget, at det er de korrekte muskelgrupper, der aktiveres, frem for at bruge unødige kræfter på at holde dig oprejst.

 

Bløde vinkler for øget sikkerhed

ALBE gangbord-talerstol er ergonomisk udformet og har ingen spidse kanter eller skarpe hjørner. Vinklerne er alle helt naturlige, og selve designet er lavet på en måde, så kroppen bliver støttet bedst muligt.

 

 

VarenummerHøjdereguleringUdvendig bredde, maxBrugervægt max.Længde max.Højdevægt.
1-2250Standard76 cm150 kg95 cm83 - 131 cm18 kg
1-2250RA76 cm130 kg95 cm93 - 138 cm18 kg
1-2251Gas76 cm150 kg95 cm83- 131 cm17 kg
1-2251-RAGas76 cm130 kg95 cm93 - 138 cm20 kg
1-2255El76 cm130 kg95 cm90 - 138 cm25 kg

Skriv en anmeldelse

PIXEL Indendørs rollator

PIXEL Indendørs rollator

PIXEL er en multifunktionel og meget praktisk letvægtsrollator til indendørs brug. Den er ideel til personer, der vil bibeholde en uafhængig livsstil, men har behov for lidt hjælp, støtte og sikkerhed for at komme omkring i hjemmet. PIXEL Indendørs rollator vejer kun 5,2 kg og er således en af de letteste indendørs rollatorer på markedet, samtidig med at den er både stilfuld, unik og moderne i sit design.

Related Products