Gratis returfragt i 14 dage på de varer, der er mærket med nedenstående billede

Du kan returnere de varer, du køber hos Simplecare i 14 dage! Vi tilbyder gratis returfragt - og du får naturligvis varens beløb tilbage, når du returnerer den.

.

Sådan returnerer du varer

Hvis du fortryder et køb hos Simplecare, kan de varer, der er mærket med ”Gratis returfragt”, returneres inden for 14 dage fra den dato, du har modtaget dem. Varen skal returneres i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den, hvis du skal have mulighed for at få hele købsbeløbet refunderet. Det er altså tilladt at afprøve varen som i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Hvis varen er prøvet ud over dette, betragter vi den som brugt – det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Produkter, som er speciallavet til kundens behov, kan ikke returneres.

Du kan returnere varer på følgende måder

Du skal aftale det med os, før du sender varen retur. Skriv til kundeservice, eller ring på 49214320 – så sender vi en returseddel til dig, som du kan sætte på pakken. Vi bruger Post Danmark til alle pakker, som sendes retur.