Pondus Mobilsliske ps

  video

kr 1.096,00

Nyt produkt

Prisen er 2 slisker

Enkelt sektion. Den letteste løsning, hvis du gerne vil have en sliske at tage med overalt. Kan bruges til de fleste mindre forhindringer som høje kantsten, småtrappe og visse typer kollektive transportmidler. Pondus Mobilsliskerne lette at transportere rundt og tage i brug. Sliskerne tages med i bilen, kørestolen eller scooteren, for nogle brugere endda ved egen hjælp. Fås i følgende mål 21 x 55 cm 21 x 117 cm

Findes i flere varianter

  • 117 cm.
  • 55 cm.

Prisen er 2 slisker

Enkelt sektion. Den letteste løsning, 

hvis du gerne vil have en sliske at tage med overalt. Kan bruges til de fleste mindre forhindringer som høje kantsten, småtrappe og visse typer kollektive transportmidler.

Pondus Mobilsliskerne – lette at transportere rundt og tage i brug. Sliskerne tages med i bilen, kørestolen eller scooteren, for nogle brugere endda ved egen hjælp.

Pondus Mobilslisker er for dig der vil have:

  • Letvægt. Sliskerne er fremstillet i aluminium og med henblik på transport.
  • Mobilitet. Alle slisker er udstyret med ergonomiske håndtag, så de nemt kan flyttes og tilpasses.
  • Frihed. Med Pondus Mobilslisker kan du komme rundt uden på forhånd at bekymre dig om trapper og dørtrin. Sliskerne fås i flere forskellige længder og flere modeller både lægges på trapper og over dørtrin. De kan tåle at blive brugt både indendørs og udendørs året rundt.
  • Tryghed. Sliskerne er forsynet med solide låse og lavet i skridsikre materialer. De kan holde til høj vægt trods den lette konstruktion.

Hvis du er som de fleste andre af de mange kørestolsbrugere, vi har hjulpet gennem tiden, er din mobilitet og frihed vigtig. Du vil så vidt muligt gerne bestemme over din egen hverdag og hvornår du f.eks. vil tage på arbejde, besøg, handle eller have kultur- eller sportsoplevelser. Helst uden at du på forhånd skal sætte dig ind i, hvordan adgangsforholdene er på stedet. Og helst med så lidt hjælp som mulig fra andre. Hvis dette er noget du kan genkende, er Pondus Mobilsliskerne sandsynligvis noget for dig.

HMI-nr.
Varenr.ps001170ps000550
Tekniske data
længde117 cm55 cm
Max. Stigning / Højde            23 cm11 cm
Belastning, max.2 x 200 kg              2 x 200 kg
Vægt for 2.5,8 kg  3,2 kg
Transportlængdecm55 cm
Transportbredde21 cm21 cm
SammenklappeligNEJNEJ
LængdeforskydeligNEJNEJ
Indvendig bredde21,5cm21,5cm
Udvendig bredde24 cm24 cm
Skridsikker overfladeJAJA
Indendørs brugJAJA
Udendørs brugJAJA
Anlægsflade, øverstJAJA
Anlægsflade, nederstJAJA
BærehåndtagJAJA
Styrekants højde5,5 cm5,5 cm Det er meget individuelt, hvad du som kørestolsbruger har brug for af rampe- og sliskeløsninger. Om du vil have mest glæde af en let Mobilsliske, en solid stationær rampe til dit hjem, en Mobil-rampe (evt med link til mobilrampe) eller en kombination, afhænger blandt andet af dit behov, dit hjem og din situation i øvrigt. Derfor vil vi gerne give dig en gratis rådgivningssession med fokus på, hvilke løsninger, der kan give dig størst mulig mobilitet, og hvor trygheden naturligvis er i højsædet.Rådgivningen foregår oftest på telefon og kræver ingen forberedelse af dig, kun at du har lyst til at svare på en række relevante spørgsmål om din situation og din hverdag. Der er naturligvis ingen købsforpligtelser i forbindelse med rådgivningen.

JA TAK, JEG VIL GERNE HAVE AFKLARET, HVILKE LØSNINGER, DER KAN GØRE MIG MERE MOBIL I HVERDAGEN. BOOK MIG VENLIGST TIL EN RÅDGIVNINGSESSION mail

Om SimpleCare

SimpleCare drives af Søren Høgild, der i mange år har brændt for at hjælpe mennesker med særlige behov:

”Jeg har ikke tal på, hvor mange, vi har leveret hjælpemiddelløsninger til. Alligevel er jeg gang på gang blevet overrasket over, hvor stor en forskel, det kan gøre i folks liv at få de rette hjælpemidler. Tit er det nogle relativt enkle løsninger, som gør den store forskel,” siger Søren Høgild og tilføjer: ”Og så betyder det meget for den enkelte, at det er nemt, hurtigt og ubureaukratik at anskaffe de hjælpemidler, de skal bruge. Det har jeg det rigtig godt med at vi i SimpleCare bidrager til.”

Skriv en anmeldelse

Kørestolsrampe BSR

Kørestolsrampe BSR

Kørestolsrampe er fremstillet i aluminium og i glasfiber,

Belagt med skridsikkert materiale. Klappes sammen på midten og bæres som en kuffert.

Related Products