Pondus Foldbar Slisker pf

  video

kr 2.258,00

Nyt produkt

Prisen er 2 slisker

Foldbar i 2 sektioner forsynet med hængsler, så du både kan forcere trapper og dørtrin. Fås i to forskellige længder. Pondus Mobilsliskerne lette at transportere rundt og tage i brug. Sliskerne tages med i bilen, kørestolen eller scooteren, for nogle brugere endda ved egen hjælp. Fås i følgende mål 21 x 150 cm 21 x 200 cm

Findes i flere varianter

  • 150 cm.
  • 200 cm.

Prisen er 2 slisker

Foldbar i 2 sektioner – forsynet med hængsler,

så du både kan forcere trapper og dørtrin. Fås i tre forskellige længder.

Pondus Mobilsliskerne – lette at transportere rundt og tage i brug. Sliskerne tages med i bilen, kørestolen eller scooteren, for nogle brugere endda ved egen hjælp.

Pondus Mobilslisker er for dig der vil have:

  • Letvægt. Sliskerne er fremstillet i aluminium og med henblik på transport.
  • Mobilitet. Alle slisker er udstyret med ergonomiske håndtag, så de nemt kan flyttes og tilpasses.
  • Frihed. Med Pondus Mobilslisker kan du komme rundt uden på forhånd at bekymre dig om trapper og dørtrin. Sliskerne fås i flere forskellige længder, og flere modeller kan både lægges på trapper og over dørtrin. De kan tåle at blive brugt både indendørs og udendørs året rundt.
  • Tryghed. Sliskerne er forsynet med solide låse og lavet i skridsikre materialer. De kan holde til høj vægt trods den lette konstruktion.

Hvis du er som de fleste andre af de mange kørestolsbrugere, vi har hjulpet gennem tiden, er din mobilitet og frihed vigtig. Du vil så vidt muligt gerne bestemme over din egen hverdag og hvornår du f.eks. vil tage på arbejde, besøg, handle eller have kultur- eller sportsoplevelser. Helst uden at du på forhånd skal sætte dig ind i, hvordan adgangsforholdene er på stedet. Og helst med så lidt hjælp som mulig fra andre. Hvis dette er noget du kan genkende, er Pondus Mobilsliskerne sandsynligvis noget for dig.

HMI-nr.
Varenr.     pf201500         pt202000
Tekniske data
længde150 cm200 cm
Max. Stigning / Højde30 cm40 cm
Belastning, max.                2 x 200 kg2 x 150 kg
Vægt for 2.9,2 kg12,6 cm
Transportlængde77 cm 86cm
Transportbredde24 cm24 cm
SammenklappeligJAJA
LængdeforskydeligNEJNEJ
Indvendig bredde 21,5
Udvendig bredde24 cm24 cm
Skridsikker overfladeJAJA
Indendørs brugJAJA
Udendørs brugJAJA
Anlægsflade, øverstJAJA
Anlægsflade, nederstJAJA
BærehåndtagJAJA
Styrekants højde5,5 cm5,5 cm Det er meget individuelt, hvad du som kørestolsbruger har brug for af rampe- og sliskeløsninger. Om du vil have mest glæde af en let Mobilsliske, en solid stationær rampe til dit hjem, en Mobil-rampe eller en kombination, afhænger blandt andet af dit behov, dit hjem og din situation i øvrigt. Derfor vil vi gerne give dig en gratis rådgivningssession med fokus på, hvilke løsninger, der kan give dig størst mulig mobilitet, og hvor trygheden naturligvis er i højsædet.Rådgivningen foregår oftest på telefon og kræver ingen forberedelse af dig, kun at du har lyst til at svare på en række relevante spørgsmål om din situation og din hverdag. Der er naturligvis ingen købsforpligtelser i forbindelse med rådgivningen.

JA TAK, JEG VIL GERNE HAVE AFKLARET, HVILKE LØSNINGER, DER KAN GØRE MIG MERE MOBIL I HVERDAGEN. BOOK MIG VENLIGST TIL EN RÅDGIVNINGSESSION mail

Skriv en anmeldelse

Transportabel ramper

Transportabel ramper

Hvis du har behov for en rampe til brug til kørestole, så er her et bud på en letvægtsrampe, der er nem at bruge, og som oven i købet ikke kræver mange kræfter at bære rundt og folde ud. Rampen er fremstillet i aluminium og folder på langs, og den fås i seks forskellige længder fra 0,6 til 2,13 meter.

Related Products