Pondus Teleskop og Foldbar Slisker

  video

kr 3.684,00

pft32770

Nyt produkt

Prisen er 2 slisker

Foldbar i 2 sektioner forsynet med hængsel, så du både kan forcere trapper og dørtrin. Denne model foldes desuden sammen som et teleskop, så du får størst mulig fleksibilitet ved forskellige trappestørrelser. Pondus Mobilsliskerne lette at transportere rundt og tage i brug. Sliskerne tages med i bilen, kørestolen eller scooteren, for nogle brugere endda ved egen hjælp Fås i følgende mål 21 x 277 cm

Findes i flere varianter

Prisen er 2 slisker

Foldbar i 2 sektioner – forsynet med hængsel,

 så du både kan forcere trapper og dørtrin. Denne model foldes desuden sammen som et teleskop, så du får størst mulig fleksibilitet ved forskellige trappestørrelser.

Pondus Mobilsliskerne – lette at transportere rundt og tage i brug. Sliskerne tages med i bilen, kørestolen eller scooteren, for nogle brugere endda ved egen hjælp.

Pondus Mobilslisker er for dig der vil have:

  • Letvægt. Sliskerne er fremstillet i aluminium og med henblik på transport.
  • Mobilitet. Alle slisker er udstyret med ergonomiske håndtag, så de nemt kan flyttes og tilpasses.
  • Frihed. Med Pondus Mobilslisker kan du komme rundt uden på forhånd at bekymre dig om trapper og dørtrin. Sliskerne fås i flere forskellige længder og kan både lægges på trapper og over dørtrin. De kan tåle at blive brugt både indendørs og udendørs året rundt.
  • Tryghed. Sliskerne er forsynet med solide låse og lavet i skridsikre materialer. De kan holde til høj vægt trods den lette konstruktion.

Hvis du er som de fleste andre af de mange kørestolsbrugere, vi har hjulpet gennem tiden, er din mobilitet og frihed vigtig. Du vil så vidt muligt gerne bestemme over din egen hverdag og hvornår du f.eks. vil tage på arbejde, besøg, handle eller have kultur- eller sportsoplevelser. Helst uden at du på forhånd skal sætte dig ind i, hvordan adgangsforholdene er på stedet. Og helst med så lidt hjælp som mulig fra andre. Hvis dette er noget du kan genkende, er Pondus Mobilsliskerne sandsynligvis noget for dig.

HMI-nr.
Varenr.pft32770
Tekniske data
længde277 cm
Max. Stigning / Højde60 cm
Belastning, max.2 x 125 kg            
Vægt for 2.16,8 kg
Transportlængde 102 cm
Transportbredde24cm
SammenklappeligJA
LængdeforskydeligJA
Indvendig bredde 20 cm
Udvendig bredde24 cm
Skridsikker overflade          JA
Indendørs brugJA
Udendørs brugJA
Anlægsflade, øverstJA
Anlægsflade, nederstJA
BærehåndtagJA
Styrekants højde5,5 cm Det er meget individuelt, hvad du som kørestolsbruger har brug for af rampe- og sliskeløsninger. Om du vil have mest glæde af en let Mobilsliske, en solid stationær rampe til dit hjem, en Mobil-rampe eller en kombination, afhænger blandt andet af dit behov, dit hjem og din situation i øvrigt. Derfor vil vi gerne give dig en gratis rådgivningssession med fokus på, hvilke løsninger, der kan give dig størst mulig mobilitet, og hvor trygheden naturligvis er i højsædet.Rådgivningen foregår oftest på telefon og kræver ingen forberedelse af dig, kun at du har lyst til at svare på en række relevante spørgsmål om din situation og din hverdag. Der er naturligvis ingen købsforpligtelser i forbindelse med rådgivningen.

JA TAK, JEG VIL GERNE HAVE AFKLARET, HVILKE LØSNINGER, DER KAN GØRE MIG MERE MOBIL I HVERDAGEN. BOOK MIG VENLIGST TIL EN RÅDGIVNINGSESSION (link til mail)

Skriv en anmeldelse

Teleskoprampe 122 til 213,5 cm

Teleskoprampe 122 til 213,5 cm

Teleskoprampe
1220 x 210 /160 x 50 mm
med bærehåndtag, sæt med 2 stk

Related Products