Ringeklokke EchoChime300™

kr 865,00

474-1011-02

Nyt produkt

Trådløs dørklokke EchoChime300™ – gør livet

lettere

Trådløs dørklokke med mulighed for tilslutning af sendere, der giver dig besked, når telefonen ringer, en dør eller et vindue åbner, eller hvis der er bevægelse. Rækkevidden er 300 m for alle enheder, der kan tilsluttes.

De nøjagtige egenskaber for systemet varierer alt efter model, man fælles for alle gælder, at de kan give dig besked om mindst to forskellige lydkilder. En model fortæller dig fx når dørklokken lyder eller telefonen ringer, en anden model fortæller dig, at røgalarmen eller en alarm lyder/et ur ringer. Systemerne kan give dig besked i form af et blinkende lys eller en vibrator.

Egenskaber

Rækkevidde 300 m
Volumenkontrolleret forstærket ringetone
Vælg mellem 16 forskellige melodier
Mulighed for at vælge, om der først skal afgives en lyd og derefter et blink, et blink og derefter en lyd eller begge på samme tid Fire indikatorer viser, hvilken sender, der giver besked til modtageren
Indikator for lavt batteriTilbehør

Lydsensor
Magnetisk sensor til vindue/dør

Telephone signalgiver

Med dette særdeles effektive og brugervenlige ringesystem med stor rækkevidde kan du forstærke ringetonen fra telefonen. Man tilslutter blot en lille enhed i telefonstikket, som kan aktivere en trådløs vibrator, når telefonen ringer.

Det er også muligt at få forstærket lyden fra fx en dørtelefon. En lille selvklæbende mikrofon sættes på samtaleanlægget og aktiverer en ringetone eller den trådløse vibrator, når det ringer på døren. Senderen er konstrueret således, at den ikke aktiveres af andre lyde eller vibrationer.

Du kan også have en lille vibrator i bæltet eller lommen eller monteret på væggen, der vibrerer, hvis det fx ringer på døren. Meget praktisk, hvis du fx er i haven eller inde hos naboen.

Skriv en anmeldelse

LA-200 demo

LA-200 demo

Teleslynge forstærker til 200 m2

Related Products