FM-systemer 3 stk
  • FM-systemer 3 stk
  • FM-systemer
  • FM-systemer

Trådløs teleslyngeanlæg stk. 3 modtager

11.468,00 kr.
Inkl. moms Levering indenfor 2-3 dage

Praktisk og anvendeligt teleslyngeanlæg

Med Mipro tour guide får du et effektivt FM-baseret system med tre modtagere og teleslyngeloop. Anlægget kan udbygges med flere modtagere og er et glimrende alternativ til et stationært teleslyngeanlæg.

Antal
Sidste elementer på lager

Hvis du har behov for lydforstærkning, der er både transportabelt, nemt at anvende og meget driftssikkert i brug, er Mipro tour guide det perfekte alternativ. Når du taler i mikrofonen, bliver lyden sendt til de tre modtagere. Her sidder en teleslyngelup, der sørger for at sende lyden videre til høreapparatet. Hvis du foretrækker det, kan du tilslutte et sæt høretelefoner i stedet for teleslyngeluppen.

 

Transportabel lyd

Mipro-anlægget transporteres nemt i en kuffert med integreret oplader, der sørger for, at alle relevante enheder er fuldt opladet, når du skal bruge dem. Brug anlægget liggende i kufferten, eller tag det ud – det er helt op til dig.

 

Indstillinger og justeringer

Det er nemt at tjekke kanal og batteristatus, da anlægget har et LCD-display, der er helt enkelt at aflæse. Indstillingerne justeres ved blot at vælge den samme kanal som sender, som du har valgt som modtager. Der er 16 i alt at vælge imellem. Montér headset eller teleslyngelup på modtageren alt efter, hvad du selv foretrækker.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til teleslyngeanlæg og/eller FM-systemer, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vejleder og rådgiver vi, så vi sammen kan finde frem til den løsning, der passer bedst til lige netop dig.

 

Fakta

16 valgfri kanaler

LCD-display med visning af kanal og batteristatus

3,5 mm skruelåst minijack-input til mikrofon og line

Programbar automatisk ”shut off”-timer

Indbygget, genopladeligt batteri med op til 12 timers drift pr. opladning

Ultralet: 67 gram inkl. batteri

Frekvensområde 863-865 MHz (licensfri i Danmark)

 

Pakken indeholder

MTG-100T

Mipro bærbar digital sender

1

MTG-100R

Mipro bærbar digital modtager

3

MU-101

Mipro headset-mikrofon

1

MTG-100C-4

Mipro ladestation til tourguide, 4 slots

1

910-1010-01

Neck Loop ILoop™

3